De slimme manier van zoeken en vinden op het internet!

www.appartementkleinwalsertal.nl

Te huur appartementen in Oostenrijk direct van de eigenaar. De appartementen bevinden zich aan de skipistes. Ook in de zomer heerlijk wandelen in de bergen van het Kleinwalsertal.

Link: www.appartementkleinwalsertal.nl

Ip adress server: 93.94.226.163

Header response: 200

Meta Title: Home

Meta Description: Niet bekend

Tekst op de pagina: Home Aparthotel Alpenroos (258) Bergnarcis (117) Zonnehoed (210) Activiteiten Wintersport Zomervakantie Gezinsactiviteiten Prijzen Info en Reservering Heerlijk skiƫn direct aan de piste of wandelen in de zomer. Elk seizoen is fijn in het kleinwalsertal! Home Welkom in het Kleinwalsertal! Van harte welkom op onze website die gaat over genieten en vakantie vieren in het Kleinwalsertal.
 We komen er zelf al vele jaren en hebben sinds 2010 drie appartementen in het Aparthotel in Mittelberg (sinds 2012 een derde): "Alpenroos", "Bergnarcis" en "Zonnehoed". Elk appartement heeft zijn eigen parkeerplaats in de garage. U kunt vanuit de garage direct intern met de lift naar de appartementen. Als gezin met (jonge) kinderen is er van alles te beleven in het Kleinwalsertal, zowel in de zomer als in de winter.
 Skien, zwemmen, wandelen, spelen, actie, avontuur, en nog veel meer. Alles is er. En dat op nog geen 800 kilometer van Utrecht. Op deze site vindt u hopelijk voldoende informatie over het dal zelf, de mogelijkheden, onze appartementen en de faciliteiten van het hotel.
Voor vragen en reserveringen van onze appartementen kunt u het contactformulier gebruiken.

 NIEUW! Al onze appartementen hebben nu een flatscreen TV en WIFI in alle kamers We wensen u een plezierige vakantie in het Kleinwalsertal toe. Erlebe das Original!

 Met vriendelijke groeten,

 Merlijn en Linda Gillissen- Van Goor Matthijs Laura 

 Copyright Familie Gillissen - Van Goor 2016

 
nederlandse zoekmachine
Copyright © 2000 - 2024 Websiteinfo.nl